E-shop

Den fantastiske rejse

 
For femten år siden mødtes en flok fans af de fantastiske genrer og blev enige om at starte en ny forening. Det blev til foreningen Fantastik. Et af foreningens første projekter var magasinet Himmelskibet. Ambitionen var at lave et blad for alle de fantastiske genrer, som science fiction, fantasy og horror, som de kan opleves i bøger, film og tegneserier.

Efter 15 år er der nu blevet skrevet og trykt hundreder af anmeldelser og der er blevet skrevet artikler og noveller nok til at fylde adskillige bøger. “Den fantastiske rejse” samler et udvalg af disse artikler, noveller og anmeldelser i en jubilæumsbog, der tager dig på en rejse gennem fandommens verden.
 
Pris 125,00 for medlemmer. Ved bestilling skriv ‘Jeg er medlem af Fantastik’ i Beskeder.
225,00 DKK
stk.
Den fantastiske rejse

Forretningsbetingelser

Kun salg ved forudbetaling. Bestilte bøger fremsendes, når indbetalingen af bog plus forsendelse er registreret. Købte bøger i ubrudt emballage kan returneres inden 14 dage, men porto returneres ikke. Priser er inkl. moms. Forsendelse koster kr. 30,- uanset antal bestilte bøger. Bemærk at fremsendelse med Post Nord kan tage op til 10-12 dage.
Forlaget Ravnehøj | CVR: 38500171 | Ruten 129, 2 th, 2700 brønshøj  | Tlf.: 40 61 04 51 | bsinkjaer@fastmail.com