Ulvevinter

Ulvevinter er et bordrollespil på dansk, der er skrevet specielt til yngre spillere. Rollespillet er let at læse og fylder kun 60 sider.

Spillet foregår i fantasiverdenen Tharos, der er beboet af tapre vikinger, vise troldmænd og farlige uhyrer.

Så længe folk kan huske, har Vinterens og Sommerens dronninger kæmpet om herredømmet over landet. Vinterens Dronning har fundet sig en ny forkæmper og en tid med strid truer atter landet. Kan vores helte og eventyrere beskytte Tharos mod ulykkerne?

Denne bog er et komplet rollespil, der indeholder næsten alt hvad du behøver for at spille. Du mangler kun rollespilsterninger, for at komme i gang. Disse terninger kan du købe i alle rollespilsbutikker.
 
Ulvevinter holder pause til 2021.
 
I Ulvevinter finder du:

♦ Letlæste regler, som fortæller alt om hvordan du skaber en karakter, og om hvordan kamp og magi fungerer. Du kan spille enten mennesker, elvere, dværge, halvlange eller halvjætter.

♦ Beskrivelse af landet Tharos, med dets historie, riger, konger, byer – og nogle af de huler og ruiner som spillerne kan udforske.

♦ Beskrivelser af mere end 60 venner, fjender og sagnvæsener. Mød riser, skrællinger, trolde, varger, huldre, nisser og mange flere.

♦ Fem spændende eventyr, der hver kan spilles på ca. tre timer. Find bedstefars kranie, mød Skovenes Juvel og overvind manden med Guldmasken.

Du kan hente masser af gratis ekstramateriale til Ulvevinter; spillernes håndbog, karakterark, kort i farve og sort/hvid, spilplader og flere eventyr.
Forlaget Ravnehøj | CVR: 38500171 | Ruten 129, 2 th, 2700 brønshøj  | Tlf.: 40 61 04 51 | bsinkjaer@fastmail.com